[Ossm-members] Re: Prevedni slobodni programi za Windows

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Nov 28 19:16:08 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> На англиската верзија само треба да се инсталира дадено .xpi?

Да.

> Иако може да си ставиме ние што сакаме. До сега го стававме VIP, ама нова
> верзија на Vip со ново Psi нема.

Па тоа и мислев. Знам дека во официјалното опенцд го нема Psi. Но во ред, 
гледам го има Gaim, што значи луѓето ќе добијат IM клиент. 


-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list