[Ossm-members] Re: Prevedni slobodni programi za Windows

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Nov 28 16:26:13 UTC 2004


На 28 ное 2004 (недела), Новица Наков напиша:

> > 3. Firefox, Thunderbird, Mozilla
> 
> Преводот на Mozilla работи.

На англиската верзија само треба да се инсталира дадено .xpi? 

> Преводот на Firefox ќе проработи кога ќе ги сложам сите делови на 
> слагалицата. :)

Глеј најбрзо што можеш. :)

> + во овие може да се вметне она за проверка за правопис Стојмир што го 
> правеше.

Се може, дали Стојмир сака е прашањето. :)

> бтњ, додај го Пси на списокот. :)

Имаше дискусија дали Psi да се стави во OpenCD и тие си одлучија да не го
ставаат поради недореченостите во лиценцата за windows QT библиотеките.

http://www.theopencd.net/forum во темата за додавање нови апликации стои
муабетот. 

Иако може да си ставиме ние што сакаме. До сега го стававме VIP, ама нова
верзија на Vip со ново Psi нема. 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list