[Ossm-members] Re: The Open CD (makedonski prevod)

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Nov 29 12:46:04 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

> Georgi Stanojevski wrote:
>
>>  Сигурен си дека цигли не е литературно? Второ мислење?
>
>
> Само ако те чуе професорката по македонски дека бараш второ мислење за 
> „цигли“ :)

Шамар :) хихихи


More information about the Ossm-members mailing list