[Ossm-members] Re: The Open CD (makedonski prevod)

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Mon Nov 29 13:21:45 UTC 2004


On Mon, 29 Nov 2004 13:22:44 +0100, Georgi Stanojevski
<georgis at unet.com.mk> wrote:
> На 29 ное 2004 (понеделник), Томислав Марковски напиша:
> 
> > > Плавите топчиња може да поминуваат низ цигли како поминуваат од и во
> > 
> > Какви ???цигли??? бре, бриши тоа. Сте чуле за ???тули????
> 
> Сигурен си дека цигли не е литературно?
> Второ мислење?
> 

Ич не барај ни второ ни трето, бриши „цигли" без муабет .. :):)


More information about the Ossm-members mailing list