[Ossm-members] Re: The Open CD (makedonski prevod)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Nov 29 15:33:27 UTC 2004


На 29 ное 2004 (понеделник), Arangel Angov напиша:

> >>Gaim е клиент за брзи пораки - најди некој друг посоодветен збор, брзи 
> >>пораки ?!?!? instant messaging 
> >>
> instant messaging - инстант пораки, разговор, муабет?? ???Gaim??? е клиент 
> за разговор/муабет/инстант пораки...

А нели е исто дали ќе биде брзи пораки или инстант пораки. :)

"ЕМС брза пошта".

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list