[Ossm-members] Mozilla Permisii

vasko sazdovski vasko_sazdovski at hotmail.com
Tue Nov 30 11:12:36 UTC 2004


Дали може да 
се стават 
пермисиии 
на Mozilla како што 
е слуцајот 
со IE така да 
корисникот 
немозе да 
листа по 
хард дискот 
и да не може 
да секвува 
слики и да се 
забрани download и 
други 
ствари...
Ако може 
нека каже 
некој Како ????

_________________________________________________________________
Express yourself instantly with MSN Messenger! Download today it's FREE! 
http://messenger.msn.click-url.com/go/onm00200471ave/direct/01/
More information about the Ossm-members mailing list