[Ossm-members] Работна група

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Oct 2 15:39:51 UTC 2004


"Марко И." напиша: 

> A koj raboti na MaLinA? :)

Томе и Уфо, пошто одлучиле дека федора е ќе биде базата за малина.... па 
логично ја средуваат федората. :)

-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.More information about the Ossm-members mailing list