[Ossm-members] RealityMacedonia за debian инсталерот

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Oct 1 16:28:01 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> http://realitymacedonia.org.mk/web/news_page.asp?nid=3715

Кој тапа тип си значи. И каква врска има работата со Дебиан и Микрософт? 
Типичен флејмбејт ми личи долниот дел од текстот. А горниот и така ништо 
многу не објаснува.

-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list