[Ossm-members] Re: Za site zainteresirani...

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Oct 4 08:17:44 UTC 2004


На 03 окт 2004 (недела), Bozidar Proevski напиша:

> Архивата со изворните .ро датотеки може да ја симнете од 
> http://mkde.sourceforge.net/beta/kde33-betaprevod.tar.bz2

Абе напрајте бинарни верзии.

И апдејтувајте го mkde.sf
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list