[Ossm-members] Za site zainteresirani...

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Oct 4 08:30:19 UTC 2004


Tomislav Markovski wrote:

> On Mon, 04 Oct 2004 09:15:24 +0200, Bozidar Proevski  
> <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
>
>>  Може да се договориме да се собереме па да  дискутираме ...
>
>
> Може, баш ми било фино да се направи еден состанок со локализаторите 
> на  кде/гном.
> Што викате денес? Некаде после работа...
>
Кога точно после работа? И каде? (по можност подоцна, приквечер)
More information about the Ossm-members mailing list