[Ossm-members] Re: Za site zainteresirani...

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Oct 4 22:28:52 UTC 2004


На 03 окт 2004 (недела), Bozidar Proevski напиша:

> Архивата со изворните .ро датотеки може да ја симнете од 
> http://mkde.sourceforge.net/beta/kde33-betaprevod.tar.bz2

Што е проблемот со cvs-то? Зашто се таму толку очајно стари преводите?
(cvs checkout -r KDE_3_3_BRANCH kde-i18n/mk)

И зашто во овој kde33-betaprevod.tar.bz2 ги нема и другите работи што си се
преведени во cvs-от и што ми работат мене (како некои ствари од kdegraphics,
kdeutils...)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list