[Ossm-members] Re: Za site zainteresirani...

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Oct 5 06:43:21 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>Што е проблемот со cvs-то? Зашто се таму толку очајно стари преводите?
>(cvs checkout -r KDE_3_3_BRANCH kde-i18n/mk)
>
Моментално има freeze на CVS па не може да се подигаат работи на серверот.

>И зашто во овој kde33-betaprevod.tar.bz2 ги нема и другите работи што си се
>преведени во cvs-от и што ми работат мене (како некои ствари од kdegraphics,
>kdeutils...)
>
Затоа што не се прегледани, а има доста работи за менување.

More information about the Ossm-members mailing list