[Ossm-members] Re: Za site zainteresirani...

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Oct 5 06:48:02 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

> Не знам како функционира цвсот на кде, но ако е исто како кај гном, 
> тогаш  датотеката за преведување ја земаш од веб, таа на цвс не се 
> ажурира со  нови стрингови од нивна страна. 

Датотеките може да се земат преку CVS и преку веб (WebCVS).
More information about the Ossm-members mailing list