[Ossm-members] Doom 3 demo

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Oct 6 07:43:39 UTC 2004


On Wed, 06 Oct 2004 09:25:53 +0200, Vladimir Stefanov  
<vladoboss at mt.net.mk> wrote:

> Излезе Doom3 demo за Линукс
> http://zerowing.idsoftware.com/linux/doom
> Ај некој со брза врска нека го симне. Потоа со инсталација на пачови од  
> Win32 CD се добива full верзија :-)

Ќе пуштам вечер торент, па кога ќе стигне тогаш. За фтп не помислувајте,
нон-стоп е „ту мени лузерс“.
More information about the Ossm-members mailing list