[Ossm-members] Doom 3 demo

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Oct 6 12:10:46 UTC 2004


> 
> On Wed, 06 Oct 2004 09:25:53 +0200, Vladimir Stefanov  
> <vladoboss at mt.net.mk> wrote:
> 
>> Излезе Doom3 demo за Линукс
>> http://zerowing.idsoftware.com/linux/doom
>> Ај некој со брза врска нека го симне. Потоа со инсталација на пачови 
>> од  Win32 CD се добива full верзија :-)
> 
> 
> Ќе пуштам вечер торент, па кога ќе стигне тогаш. За фтп не помислувајте,
> нон-стоп е „ту мени лузерс“.

Не ви треба демото.
Веќе ја имам фул верзијата :-)
Одете на 
http://3ddownloads.com/Action/DOOM%203/Patches/doom3-linux-1.1.1282.x86.run 
  исталирајте го фајлот (client i server binary 7МБ) и префрлете ги од 
Win ЦД-ата фајловите:
pak000.pk4
pak001.pk4
pak002.pk4
pak003.pk4
pak004.pk4

во /doom3/base и имате фул верзијаMore information about the Ossm-members mailing list