[Ossm-members] Doom 3 и перформансите на мојот Пецко

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Wed Oct 6 12:31:26 UTC 2004


|Не ви треба демото.
|Веќе ја имам фул верзијата :-)
|Одете на
|http://3ddownloads.com/Action/DOOM%203/Patches/doom3-linux-1.1.1282.x86.run
|  исталирајте го фајлот (client i server binary 7МБ) и префрлете ги од
|Win ЦД-ата фајловите:
|pak000.pk4
|pak001.pk4
|pak002.pk4
|pak003.pk4
|pak004.pk4
|
|во /doom3/base и имате фул верзија

Знам дека е off-topic и off-mailing_list, ама стварно ме интересира дали
навистина се потребни чудовишта од машини за оваа игра да се игра пристојно.
Ме уверуваа дека мојот P4 на 2.4 GHz со 512 MB RAM и GForce4 MX440 ќе ја
сецка играта.

Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list