[Ossm-members] SUSE 9.1(2) Professional

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Oct 7 11:21:35 UTC 2004


On Thu, 7 Oct 2004 13:13:46 +0200, Filip Risteski  
<filip_risteski at mt.net.mk> wrote:

> Дали некој сака да ми сними linux SUSE 9.1 Professional. Ако ви е тешко  
> да
> ги испратите CD-ата по пошта, ќе дојдам во Скопје за да платам и да си ги
> земам CD-ата. За плаќање воопшто не правам проблем.

Можеби ќе те интересира повеќе SUSE 9.2 Pro
http://www.novell.com/products/linuxprofessional/index.html?sourceidint=homepage_announcement1

Само ќе треба да почекаш малку (до ноември)

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list