[Ossm-members] LPI test prep

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Oct 7 11:09:18 UTC 2004


Текстови за подготовка на ЛПИ, верувам многу од вас ќе ги интересира.
Интересни се да ги прочитаат и оние кои не сакаат да се сертифицираат. ЛПИ
може да се полага во Александрија, и кошта 140 УСД.

http://forge.novell.com/modules/news/article.php?storyid=64
More information about the Ossm-members mailing list