[Ossm-members] Re: Locale и OSS во Slack 10 (xkb)

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Oct 9 10:09:35 UTC 2004


Дамјан напиша: 

> KDE-то прави некоја перверзија (кога ќе ја направиш горната процедура),
> така да win-копчето да работи и како само копче и како modifier... во xev
> ќе го гледаш како нешто чудно.

2 пати ја правам процедурата, ама перверзијата никако да се деси. :)

Во тастатурни кратенки има: панел -> прикажи мени за стартување. Таму не може 
да се стави само win копче. Глиша ти успеа тебе?


-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list