RE: [Ossm-members] Лого

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Wed Oct 13 12:28:09 UTC 2004


|Мене пак ми требаат коментари за тоа што му <недостасуваше>/<беше вишок>
|на сајтот порано.
|
|Што би сакале да видите во новата верзија што би ве натерало секојдневно
|да учествувате во креирање на содржините?
|
|Како најлесно би можеле linux.net.mk да го претвориме во community
|driven сајт, наместо повторно во ufo+herrera+уште_некој driven?


Ставете голи пингвини! :)))
Nudity allways works!! (И on.net почна така) 

Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list