[Ossm-members] Re: Mozparty 2 kaj nas?

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Oct 16 15:21:36 UTC 2004


For the record, спомнав вакво нешто, додуше не на листава. Може да направиме 
некаква  мини промоција или нешто така. Услови кои треба да бидат исполнети:

1. Преводи и билдови (кои работат) на FF и TB 1.0 (и Мозила 1.8?).
2. Евентуално спелчекер да биде врзан во TB.
3. 100-200 дискови со претходните изрежани. + некои екстензии, теми и сл. + 
некое инфо за ОССМ и самата локализација на Мозила.
4. Просторија каде што би се правела промоцијата. 
5. Евентуално маички со ОССМ + Мозила симболи кои би се продавале.

Океј, разбирам дека баш и не е party - ама ако сакате само пиво пиење или 
нешто така баш и не гледам некоја голема потреба за којзнае какво 
организирање.


п.с. Доста се заебавате со тредовите!-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list