Re: [Ossm-members] Re: Преводи, термини, стандардизација - состанок

savica at mt.net.mk savica at mt.net.mk
Fri Oct 15 12:22:40 UTC 2004> Ја носам листови со термини. Додека не се договориме кои термини ќе се 
> користат и додека не се договориме дали FTP ќе биде FTP или ФТП нема 
> дома идење.

I jas ke gledam da donesam listovi so termini. I'll be there...

Pozdrav,

AcoMore information about the Ossm-members mailing list