[Ossm-members] viki za Malinko

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Sat Oct 16 23:23:17 UTC 2004


После состанокот имаме вики на:

http://www.slobodensoftver.org.mk/whitepaper/index.php/planzlatko

На него има информации за што е разговарано и што е договрено. Страната 
ќе служи за натамошна информација што е сработено и што се уште треба да 
се направи. Вечерашниот состанок беше прв и на него се одредија 
првичните работи, роковите и некои од одговорностите.П.С. Како да направам нова вики страна - оваа страна е од порано, а тоа 
planzlatko ми звучи малку себично.More information about the Ossm-members mailing list