[Ossm-members] viki za Malinko

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Sat Oct 16 23:28:15 UTC 2004


Zlatko Trajceski wrote:

> После состанокот имаме вики на:
>
> http://www.slobodensoftver.org.mk/whitepaper/index.php/planzlatko
>

Заборавив да кажам дека итно ни треба име за Малинко - до среда мора да 
го имаме - ајде да ги разнишаме малку главите и да најдеме решение.

More information about the Ossm-members mailing list