[Ossm-members] Prostorija za malinko

novica at bagra.org novica at bagra.org
Thu Oct 21 11:20:53 UTC 2004


> Rabotilnici nema da moze da se pravat vo
> laboratoriite na ETF :(

Јас мислам Уфо да праша во Александрија најубаво. Таму и
училници имаат и компјутери, а сигурно имаат и проектор,
пошто нели школо водат. 

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list