[Ossm-members] Re: Prostorija za malinko

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 21 16:38:03 UTC 2004


novica at bagra.org напиша:

>Јас мислам Уфо да праша во Александрија најубаво. Таму и
>училници имаат и компјутери, а сигурно имаат и проектор,
>пошто нели школо водат. 
>


Опремата е топ.  Има проектор, има платна, има адсл, сите компјутери во 
сите простории се поврзани на сервер итн.
Може да прашам ама искрено не верувам дека ќе има некој посебен интерес 
поради тоа што Илин мислам дека веќе еднаш спомна таму за оссм и побара 
некаква поддршка ама не наиде баш на добар прием. Башка вработените 
таму, повеќето од инструкторите итн се анти-линукс расположени, нешто 
како оние инструктори во Семос или Логин. :0
More information about the Ossm-members mailing list