[Ossm-members] Re: Prostorija za malinko

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Oct 22 16:20:03 UTC 2004


Zlatko Trajceski напиша: 

> Ajde malku misenja :-) Dali dalecinata na PMF e dovolen faktor za da
> go nemame kako ozbilna alternativa za Malinko?

Која глупост е далечината. Ако живееш во автокоманда а сакаш да дојдеш на ЕТФ 
блиску ти е? Значи различни места имаат различна близина/далечина за различни 
луѓе. Така далечината не треба да биде никаков фактор.


btw, сите факултети имаат амфитеатри, компјутерски училници и проектори. А и 
некои средни школи богами исто.-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list