[Ossm-members] Прашање

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Tue Oct 26 12:29:35 UTC 2004


Абе луѓе... имам едно глупо прашање што од секогаш сум сакал да го поставам:

Од каде пингвин??
Зошто пингвин??


Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list