Re: [Ossm-members] Прашање

Никола Ваневски nvanevski at gmail.com
Tue Oct 26 12:37:58 UTC 2004


On Tue, 26 Oct 2004 14:29:35 +0200, Gjoko Jovanovski <zlochko at on.net.mk> wrote:
> Абе луѓе... имам едно глупо прашање што од секогаш сум сакал да го поставам:
> 
> Од каде пингвин??
> Зошто пингвин??
> 
> Злочко.
> 

Има една приказна дека кога Линус бил на некоја посета во Нов Зеланд,
во тамошната зоолошка се „скарал" со некој пингвин и овој почнал да го
брка и го гризнал. Колку има вистина во гризнувањето не знам, ама дека
бркотницата настанала, тоа е сигурно. Ова го прочитав во некое
интервју на Линус, за жал не можам да ти дадам точен линк.

Нино


More information about the Ossm-members mailing list