[Ossm-members] Прашање

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Oct 26 12:48:50 UTC 2004


Gjoko Jovanovski wrote:
> Абе луѓе... имам едно глупо прашање што од секогаш сум сакал да го поставам:
> 
> Од каде пингвин??
> Зошто пингвин??
Некогаш одамна, на почетокот на Linux светот, Линус Торвалдс бил во 
Австралија на некој семинар. Отишол со другарите во зоолошка, и пробал 
да нарани еден пингвин. Пингвинот го каснал за прст и...


More information about the Ossm-members mailing list