[Ossm-members] Прашање

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Tue Oct 26 22:43:40 UTC 2004


|Абе луѓе... имам едно глупо прашање што од секогаш сум сакал да го поставам:


Стварно е глупо :-) во муабет за женски бугарки прашуваш
дали имало и пингвини ;-)
More information about the Ossm-members mailing list