RE: [Ossm-members] Прашање

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Wed Oct 27 07:23:59 UTC 2004


> Абе секој си ги покажува скриените желбички... она што има и она што му
> фали. :))) Јас ете... да сменам малце... :)))))))

:))) Јако, да имаш пингвин што ти шета по дома :-)More information about the Ossm-members mailing list