RE: [Ossm-members] Прашање

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Wed Oct 27 06:08:36 UTC 2004


||Абе луѓе... имам едно глупо прашање што од секогаш сум сакал да го
|поставам:
|
|
|Стварно е глупо :-) во муабет за женски бугарки прашуваш
|дали имало и пингвини ;-)


Абе секој си ги покажува скриените желбички... она што има и она што му
фали. :))) Јас ете... да сменам малце... :)))))))


Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list