[Ossm-members] FYROM во KDE (denied)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 27 21:43:04 UTC 2004


Дискусијава траела два-три месеца а не гледам никој наш. :0

Како и да е интересно е за читање пошто КДЕ девелопериве се закон, ќе ги 
частам цистерна пиво! :)

http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=80330More information about the Ossm-members mailing list