[Ossm-members] Re: mk locale и дистрибуции

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 29 18:34:29 UTC 2004


Дамјан wrote:

> ај да се јават тие што не сфатија како да одговорат


Федора кор 3 го има македонското локале на сите тие локации. Тоа ли 
прашуваш?
More information about the Ossm-members mailing list