[Ossm-members] Re: mk locale и дистрибуции

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Oct 29 18:46:02 UTC 2004


>> ај да се јават тие што не сфатија како да одговорат
>
> Федора кор 3 го има македонското локале на сите тие локации. Тоа ли
> прашуваш?

прашувам и од кои пакети дошло locale-то таму,
и дали mk_MK е iso-8858-5 или utf-8


-- 
дамјан

            0 and 1. Now what could be so hard about that?More information about the Ossm-members mailing list