[Ossm-members] mk locale и дистрибуции

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Oct 29 22:16:24 UTC 2004


Fedora Core 2

/usr/share/i18n/locales/mk_MK
/usr/lib/locale/mk_MK/
/usr/lib/locale/mk_MK.UTF8/
	пакет: glibc-common-2.3.3-27

Значи ги нема во glibc-2.3.3-27 пакетот, туку само во -common. Моја
грешка, избрзав, на памет зборувам. Очигледно и уфо ја прави истата
грешка :)


More information about the Ossm-members mailing list