[Ossm-members] Re: OpenFest - aftermath

Filip Risteski filip_risteski at mt.net.mk
Sat Oct 30 16:24:51 UTC 2004


Anton Zinoviev напиша:

>90% од линуксчиите користат Windows, а не Линукс. ;-)
>

Неверојатно, како може некој да користи IE, не ми влагаат у глава овие 
49% ама никако... Имам некое мислење дека тука барем се повеќе и повеќе 
луѓе користат Firefox. Последните 50 Windows машини што ги имам видено 
имаа Mozillа.. Којзнае. :)

	Пробај страната на АМЦ да ја отвориш со Firefox и разлистај ги сите
менија и потоа пробај го истото со IE. Има и други такви сајтови.

Поздрав
Филип


More information about the Ossm-members mailing list