[Ossm-members] Re: OpenFest - aftermath

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Sat Oct 30 18:43:13 UTC 2004


On саб, 2004-10-30 at 14:14, Arangel Angov wrote:

> Неверојатно, како може некој да користи IE, не ми влагаат у глава овие 
> 49% ама никако... Имам некое мислење дека тука барем се повеќе и повеќе 
> луѓе користат Firefox. Последните 50 Windows машини што ги имам видено 
> имаа Mozillа.. Којзнае. :)

Ова е честа појава насекаде. Дури и на сајтови со линукс содржини,
најголем дел од браусерите се МСИЕ. Жалосно, но вистинито.


More information about the Ossm-members mailing list