[Ossm-members] Re: OpenFest - aftermath

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Sat Oct 30 23:32:00 UTC 2004


On нед, 2004-10-31 at 00:39, Vladimir Stefanov wrote:

> Ништо лошо не мислев за Опера и нејзиното рендерирање на страните. И 
> сеуште е најбрз браусер. Сите овие финти од мајкрософт ги знам одамна, 
> само не ги спомнав.

Не бе, не мислев дека кажа лошо. Само се надоврзав.


More information about the Ossm-members mailing list