[Ossm-members] Re: slikite be?

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Wed Sep 1 06:23:27 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>На 31 авг 2004 (вторник), Georgi Stanojevski напиша:
>
>  
>
>>2. Ова се оригиналите или се намалувани?
>>    
>>
>
>И не се сите ја нема таа кога го *гушкам* Стојмир. :)
>
>  
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>
Срам ми е, ама шо да праам кога фотошопот знам да го баратам, со гимп 
слабо ми иде, Од друга страна како утеха, фотошоп користам на линукс поф 
wine.

Иначе сликите не се оригиналите, намалувани се за на web. И ова се 
сликите што уфо ги стави кај мене на картичка тие што се кај него во 
апарат ги немам.
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 329 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040901/255be682/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list