[Ossm-members] Re: Re: slikite be?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Sep 1 16:10:16 UTC 2004


На 01 сеп 2004 (среда), Darko Nikolovski напиша:

> Срам ми е, ама шо да праам кога фотошопот знам да го баратам, со гимп 
> слабо ми иде, Од друга страна како утеха, фотошоп користам на линукс поф 
> wine.

Не ти треба Gimp да правиш фото албуми. Го спомнав gthumb види го. 

> Иначе сликите не се оригиналите, намалувани се за на web. И ова се 
> сликите што уфо ги стави кај мене на картичка тие што се кај него во 
> апарат ги немам.

Тогаш би бил благодарен кога на мејл би ги добил оригиналите:
im000012.jpg  im000017.jpg  im000018.jpg  im000022.jpg

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list