[Ossm-members] Re: Малина: Промени

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Sep 1 14:46:04 UTC 2004


Aleksandar Balalovski wrote:

> <>Имам неколку прашање во врска со овој пост.
>
> 1. Зошто ставаш линк од страната кога последен пост е од 30.05 ?


Па што има врска тоа? Ти да не сработи нешто па да пишам дека има нешто 
ново... ? :)

> <>2. Кој Тоа одлучи да основа на македонската Linux алтернатива е Федора?
> 3. Кој се е во тимот? Кој одлучува, а кој спроведува?


Тимот ти го пишува на страницата. Плус-минус некој, тие се луѓето што ќе 
го напраат тоа. Ако некој сака да помогне досега никогаш не сме одбиле 
помош. :)More information about the Ossm-members mailing list