[Ossm-members] Re: Малина: Промени

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Wed Sep 1 18:56:33 UTC 2004


|Ете и јас сум во тимот за програмирање. Досега немам добиено никакви 
|инструкции од надлежниот (кој воопшто и не постои) за проекти за 
|програмирање.  

Од каде пак сеа заклучи дека не постои???
Знам дека сеа ќе фрчат коментари од типот досеа ништо не е направено,

|Освен Томе и Глиша (Qt апликацијата за менување на резолуција), досега немам 
|видено други македонски слободни проекти. 

Повторно грешиш, македонски слободни проекти постојат уште од 99-2000 година
(пред 4 години уште) со отварањето на сајтот mksoftver.ventura.vu

|Тоа не ви кажува ништо? На пример, 
|колкумина од вас досега го компајлирале Gemter Pack, колкумина од вас досега 
|го компајлирале GIB (проектот на Томе). Сето тоа неверојатно многу фрустрира!
|
|


More information about the Ossm-members mailing list