[Ossm-members] Re: Конференција во Женева

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Sep 2 17:33:34 UTC 2004


На 02 сеп 2004 (четврток), Vladimir Stefanov напиша:

> партиципација за превоз и престој е испуштен (26 Јули) ако не е пратена 
> пријава. Ама со сместување во некој хостел (5-10 Евра) може да се оди до 
> таму.

Тешко дека виза ќе успееш да земеш толку брзо, ама со среќа. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list