[Ossm-members] Конференција во Женева

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Sep 2 06:43:36 UTC 2004


1: > 
http://www.unctad.org/Templates/meeting.asp?intItemID=1942&lang=1&m=8936&info=not

2: > http://r0.unctad.org/ecommerce/event_docs/foss_exme_en.htm

Не знам дали врвот на ОССМ знае или поднел пријава за оваа конференција 
на UNCTAD, ама мислам дека мораме да имаме претставник. Рокот за 
партиципација за превоз и престој е испуштен (26 Јули) ако не е пратена 
пријава. Ама со сместување во некој хостел (5-10 Евра) може да се оди до 
таму.More information about the Ossm-members mailing list