[Ossm-members] Re: mal a mozi i golem problem

Josip Dzolonga josip at lizard-online.net
Thu Sep 9 17:07:00 UTC 2004


Прво среди кирилицата ми правеше проблеми, барем мене не знам за 
другите. За да го „префрлиш“ на обични цд-а е немогуче освен да си 
снимиш исовци од eMule и да си изрежиш.

Goce Andonoski напиша:

> Можеби сум грешка за продажбата од ОССМ можеби бесе некоја друга 
> организација не се сеќавам пред некоја една или две години го гледав 
> нивниот сајт од каде сто можесе да се порачуваат дистрибуции на линух. 
> Има ли некој друг кој ќе сака да ми помоги околу тоа како да го 
> префралм СуСЕ од двд на обицни цд-а пошто игледа во Прилеп друг го 
> нема за да го ископирам а не ми е сигурно праќањето по автобус како 
> што ми предлози дечкото од Скопје.
>  
More information about the Ossm-members mailing list