[Ossm-members] Правила

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Sep 10 08:44:07 UTC 2004


Josip Dzolonga wrote:

> Прво среди кирилицата ми правеше проблеми, барем мене не знам за 
> другите. За да го „префрлиш“ на обични цд-а е немогуче освен да си 
> снимиш исовци од eMule и да си изрежиш.


Јосип, и сите други што се пријавиле на листава а не ги прочитале 
правилата: Се реплицира под пораката.

http://www.ossm.org.mk/dokumenti/bonton.html

Ве молам во иднина да ги почитувате правилата.
More information about the Ossm-members mailing list