Re: [Ossm-members] Re: Правила!!!!!!

Kristijan Spirov kristijan.spirov at stb.com.mk
Wed Sep 15 10:14:29 UTC 2004


Мене нешто не ми е јасно, во бонтонот пишува:

"Потруди се во пораките да се држиш до основната тема на LUG мејлинг
листата, а тоа е Слободен Софтвер и се што има врска со него."

Се што има врска со слободен софтвер е доста широк поим. Каде се границите?
Зошто за некои дискусии врзани со темата слободен софтвер се смета дека не
им е местото на оваа мејлинг листа?

Сериозно прашувам.

Крис----- Original Message -----
From: "Arangel Angov" <ufo at linux.net.mk>
To: <ossm-members at hedona.on.net.mk>
Sent: Wednesday, September 15, 2004 11:01 AM
Subject: [Ossm-members] Re: Правила!!!!!!
http://www.ossm.org.mk/dokumenti/bonton.html


_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at hedona.on.net.mk
http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at hedona.on.net.mk
http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
More information about the Ossm-members mailing list