[Ossm-members] Re: Правила!!!!!!

novica at bagra.org novica at bagra.org
Wed Sep 15 10:35:40 UTC 2004


> Зошто за некои дискусии врзани со темата 
> слободен софтвер се смета дека не
> им е местото на оваа мејлинг листа?

Дај пример... и дочитај ги правилата. :)

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list